​Όταν οι άλλοι δήμαρχοι φοβούνται ακόμη και τη σκιά τους, ο κύριος Μπουτάρης τολμά και προχωρά το λουκ του …. χρόνια μπροστά!!

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης είπε να ανανεώσει την κόμη του και έτσι υιοθέτησε αυτό που άντρες και γυναίκες λατρεύουν …. το ΞΑΝΘΟ!!!

giannis.jpg

Φυσικά, ο δήμαρχος δεν πειραματίστηκε με το "χρώμα της Μενεγάκη" για να π��οκαλέσει, ούτε γιατί βαρέθηκε το δικό του φυσικό χρώμα των μαλλιών αλλά το έκανε για να σπάσει πλάκα και να δείξει για ακόμη μια φορά το πόσο χιούμορ έχει!!!

Στο πλαίσιο λοιπόν του RunThessaloniki 2013 και Japanese Anime Marathon Day που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη με πρωτοβουλία των Mangatellers (οπαδών των ιαπωνικών μάνγκα/ άνιμε) σε συνεργασία με την ιαπωνική πρεσβεία, ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεν δίστασε να βάλει σαντρέ περούκα και να γίνει ιαπωνικό καρτούν!

dimarxos.jpguntitled.png

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μπουάρης ζήτησε να υποδυθεί ένα ήρωα των ιαπωνικών κόμικς, δεχόμενος μάλιστα και να μακιγιαριστεί!

Πρόκειται για τον Sanji, έναν από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της διάσημης σειράς άνιμε (ιαπωνικά κινούμενα σχέδια) OnePiece!

Μάλιστα, ο κ. Μπουτάρης φάνηκε να διασκεδάζει πολύ την απόφασή του αυτή, ποζάροντας με άνεση στο φακό ως... Sanji.

Το star.gr δημιούργησε μια φωτογραφία με τον δήμαρχο και τον Sanjii για να βρούμε ομοιότητες και διαφορές!!!!

fotografia.jpg

Το σίγουρο είναι πως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης βρήκε το μάστορα του όσον αφορά τις εκκεντρικές εμφ��νίσεις !!!

Κεντρικές φωτο:seleo.gr