Πρώτη ανάρτηση: 21/09/2013 08:24

Στον Εισαγγελέα Πειραιά, οδηγήθηκε στις 09:00 το πρωί του Σαββάτου, ο 45χρονος δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, ο οποίος ομολόγησε πως μαχαίρωσε τον 34χρονο ράπερ στο Κερατσίνι.

Ο Γιώργος Ρουπακιάς, μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά, προκειμένου ν΄απολογηθεί στον ανακριτή, φορώντας μια μωβ μπλούζα, άσπρο αλεξίσφαιρο γιλέκο, και με κατεβασμένο το κεφάλι.

Ο 45χρονος ακροδεξιός, είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

ΔΡΑΚΟΝΤΕΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ:

Την ίδια στιγμή, τα μέτρα ασφαλείας στον Πειραιά είναι δρακόντεια, ενώ το Δικαστικό Μέγαρο έχει ζωστεί περιμετρικά από κλούβες.

1972434.jpg

ΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΠΑΚΙΑΣ:

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, αναμένεται να υποστηρίξει στον Εισαγγελέα, πως τη στιγμή του φόνου βρισκόταν σε άμυνα.

ΣΤΙΣ ΕΝΤΕΚΑ, ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ:

Στις 11 το πρωί, προγραμματίστηκε αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη Νίκαια, το οποίο και βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ:

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, με απόφαση της Αστυνομίας, απαγορεύτηκε το σημερινό συσσίτιο της «Χρυσής Αυγής» στη Νίκαια, για λόγους δημόσιας ασφάλειας, από τις 06:00 το πρωί του Σαββάτου, έως και τις 24:00 το βράδυ.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται, για λόγους δημόσιας ασφάλε��ας, κατά το χρονικό διάστημα από 06.00 ώρα του Σαββάτου 21 Σεπτεμβρίου 2013 μέχρι και την 24.00 ώρα της ιδίας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση- εκδήλωση, που σχετίζεται με την διανομή τροφίμων και άλλων ειδών από πολιτικά κόμματα, σε όλους τους κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους στην περιοχή του Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη».