Στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά εκτός κινδύνου η 34χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά το πρωί της Κυριακής όταν ένας βράχος έπεσε στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε στον δρόμο στην περιοχή των Τοπολίων.


Σύμφωνα με τους γιατρούς, η άτυχη γυναίκα η οποία κατάγεται από την Βόρεια Ελλάδα, αλλά εργάζεται ως εποχιακή στο Δασαρχείο Χανίων, υπέστη μεν πολύ σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά η πορεία της νοσηλείας της κρίνεται ως θετική.

Όπως σας γράψαμε από το star.gr, το ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν την είσοδο της σήραγγας Τοπολίων, όπου υπάρχει φωτεινός σηματοδότης. Το όχημα με τους τέσσερις επιβαίνοντες και περίπου άλλα 30 οχήματα περίμεναν να ανάψει το πράσινο για να μπουν μέσα στη σήραγγα.

Εκείνη την ώρα, πέτρα περίπου 5 κιλών αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω στη γυάλινη οροφή του αυτοκινήτου, τραυματίζοντας την άτυχη γυναίκα στο κεφάλι, ενώ ελαφρά από θραύσματα γυαλιού τραυματίστηκε μια συνεπιβάτης της.

Στο σημείο έσπευσαν πυροσβεστικό όχημα από την Κίσσαμο, αστυνομικοί, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τις δύο γυναίκες στο νοσοκομείο Χανίων.