​Μια Ολλανδή μητέρα εξαφανίστηκε μαζί με τα παιδιά της και ο Ηρακλειώτης σύζυγος της, ενημέρωσε τις Αρχές.

Το περίεργο είναι ότι η καταγγελλόμενη εξαφάνιση έγινε στην Ολλανδία, χώρα καταγωγής της μητέρας.

Η δήλωση όμως εξαφάνισης δεν έγινε εκεί, αλλά στο Ηράκλειο και πιο συγκεκριμένα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας. Ο λόγος; Διότι, όπως είπε ο καταγγέλλων πατέρας των δύο ανηλίκων παιδιών και σύζυγος της εξαφανισθείσας, οι εκεί αστυνομικοί δεν δέχτηκαν την καταγγελία του, επειδή δεν είχε μαζί του …φωτογραφίες των αγνοούμενων!

Πριν λίγους μήνες ο πατέρας από την Ελλάδα, η Ολλανδή μη��έρα και τα δύο παιδιά ένα αγόρι ηλικίας 7 και ένα κορίτσι 10 ετών, αναχώρησαν για την Ολλανδία, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας συγγενικού πρόσωπου της γυναίκας που αγνοείται.

Η οικογένεια έζησε εκεί για περίπου 3 μήνες. Την περασμένη Πέμπτη, όπως καταγγέλλεται, η μητέρα και τα παιδιά χάθηκαν από πρόσωπου γης.

Όταν πήγε να το καταγγείλει στην αστυνομία της χώρας της συζύγου του, δεν δέχτηκαν την καταγγελία για το λόγο που προαναφέραμε. Ο ίδιος αποφάσισε να το καταγγείλει τελικά στην Ελλάδα και στο Ηράκλειο όπου μένει.

Σύμφωνα με πληροφορείς πάντως, οι γονείς της εξαφανισθείσας φέρεται να είναι χαλαροί και να του έχουν πει ότι δεν πρέπει να ανησυχεί...