​Έβαλε φωτιά στο σπίτι του γιατί πίστευε ότι η γυναίκα του ήταν μέσα με τον εραστή της!

Τώρα όχι μόνο έχασε τα πάντα, και κυρίως τη γυναίκα και τα παιδιά του, αλλά είναι και κατηγορούμενος αντιμετωπίζοντας τη δίωξη της ανθρωποκτονίας.

Ο λόγος για έναν 43χρονο από την περιοχή της Κάτω Αχαΐας ο οποίος, όπως λέγεται, είχε αρχίσει να ζηλεύει παθολογικά τη σύζυγό του με την οποία ήταν ��πτά χρόνια παντρεμένος και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά!

Παρ' όλα αυτά δεν μπορούσε να αντισταθεί στις υποψίες οι οποίες φαίνεται να ξεκίνησαν από έναν μυθομανή φίλο του ο οποίος κυριολεκτικά του «άναψε» φωτιές. Κι έτσι από την πολλή ζήλεια κατέληξε να βάλει ο ίδιος κανονική φωτιά στο ίδιο του το σπίτι!

Το περιστατικό συνέβη πριν από τρεις εβδομάδες όπου ο 43χρονος είπε στη γυναίκα του ότι επρόκειτο να φύγει για επαγγελματικό ταξίδι.

Στην πραγματικότητα θα παρέμενε στην περιοχή και όλο αυτό το έστησε προκειμένου να την παρακολουθήσει και να βεβαιωθεί αν τον απατά ή όχι.

Την παρακολούθησε και την είδε να πηγαίνει με τα παιδιά στο σπίτι της μητέρας της. Ύστερα πήγε για ποτό και ξαναγύρισε σπίτι του όντας βέβαιος ότι η σ��ζυγος είχε επιστρέψει και ότι ο εραστής ήταν κι αυτός μέσα. Έχοντας βγει εκτός εαυτού έριξε βενζίνη στην αυλή του σπιτιού και έβαλε φωτιά. Έβλεπε όμως ότι κανείς δεν αντιδρούσε από το εσωτερικό του σπιτιού. Γείτονες κάλεσαν την πυροσβεστική και ευτυχώς η κατάσβεση έγινε έγκαιρα προτού υπάρξουν μεγάλες καταστροφές. Βέβαια αυτός που καταστράφηκε κυριολεκτικά ήταν ο δράστης...

Όπως αποδείχθηκε τελικά, την ώρα που εκείνος έβαζε φωτιά έξω από το σπίτι του, η σύζυγός του δεν ήταν μέσα με τον εραστή. Ούτε κάπου αλλού πονηρά.

Αντιθέτως, ήταν με τα δύο της παιδιά στον... παιδότοπο! Και όταν ειδοποιήθηκε για τη φωτιά στο σπίτι της και πήγε εσπευσμένα κυριολεκτικά «έπεσε» από τα σύννεφα ανακαλύπτοντας τι ακριβώς είχε συμβεί και ποιος ήταν ο υπεύθυνος.

Η γυναίκα βγήκε εκτός εαυτού όταν εκείνος αναγκάστηκε να ομολογήσει τα πάντα. Σήμερα, βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη οι διαδικασίες έκδοσης διαζυγίου, ενώ η σύζυγος κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα για την ασφάλεια της ίδιας και των παιδιών και το δικαστήριο επέβαλε περιορισμούς ακόμα και στις συναντήσεις του με τα παιδιά.

Παράλληλα διώκεται για ανθρωποκτονία και εντός του Σεπτεμβρίου έχει προσδιοριστεί η δίκη του στο αρμόδιο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πατρών.