​Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε διώροφη μονοκατοικία στο Κάτω Τρίτος της Μυτιλήνης και από θαύμα γλίτωσε η ιδιοκτήτρια και ηλικιωμένη που κυριολεκτικά βγήκε μέσα από τις φλόγες.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς ��ο σπίτι και στην προσπάθεια της ιδιοκτήτριας να βγει από το σπίτι, έπαθε ελαφρά εγκαύματα και μεταφέρθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

gfjyhj.jpg
Η διπλανή οικία η οποία εφάπτεται με το προαναφερθέν οίκημα, υπέστη σοβαρές ζημιές στην κεραμοσκεπή και στον πρώτο όροφο.

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς συμμετείχαν 4 οχήματα της Π.Υ Μυτιλήνης, με 12 άνδρες με επικεφαλής τον υποδιοικητή της υπηρεσίας Αντιπύραρχο Μπαμπάκο Νικόλαο.

Στην προσπάθεια της Πυροσβεστικής συνέβαλαν τα μέγιστα οι κάτοικοι του χωριού οι οποίοι με κουβάδες και με λάστιχα συμμετείχαν στην κατάσβεση της πυρκ��γιάς.

Να επισημάνουμε τα εμπόδια που αντιμετώπισαν οι άνδρες της Π.Υ. αφού τα έργα που γίνονται για το βιολογικό στο Κάτω Τρίτος εμπόδιζαν την πρόσβαση των οχημάτων στην οικία που είχε προκληθεί η πυρκαγιά.

Τα αίτια της πυρκαγιάς ερευνώνται, από το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής.