​Τη δόξα και τη χάρη των αρχαίων αγαλμάτων ζήλεψαν θερμόαιμοι όσο και μεθυσμένοι αλλοδαποί τουρίστες , οι οποίοι έκαναν... τσίτσιδοι την εμφάνισή τους σε σημεία της Αρχ. Ολυμπίας, με τελικό προορισμό τους αρχαιολογικούς χώρους, όπου προσπάθησαν ανεπιτυχώς να μπουν εντός τους!

Έκπληκτοι οι διερχόμενοι, αντίκρισαν ομάδα αλλοδαπών να είναι τύφλα στο μεθύσι και να προχωρούν με «αδαμιαία περιβολή» προς τους αρχαιολογικούς χώρους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι ολόγυμνοι τουρίστες πλησιάζοντας προ�� τους χώρους έγιναν αντιληπτοί από τους φύλακες που βρίσκονται εντός , στους οπ��ίους μάλιστα άρχισαν να κάνουν επιπλέον άσεμνες πράξεις, επιδεικνύοντας τα γεννητικά τους όργανα!

Ωστόσο δεν αρκέστηκαν εκεί , αλλά προσπάθησαν να εισέλθουν εντός των αρχαιολογικών χώρων από την κεντρική είσοδο, κάτι που τελικά δεν κατάφεραν χάρις στις συνεχείς προσπάθειες των φυλάκων.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ανά τακτά διαστήματα παρουσιάζονται τουρίστες σε κατάσταση μέθης , οι οποίοι καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ κι εν συνεχεία παρουσιάζονται ιδιαίτερα.. ζωηροί.

Το συγκεκριμένο συμβάν όμως είναι πρωτοφανές και επιβάλει τη λήψη μέτρων , προκειμένου να μην προκαλείται δυσφήμηση στους ��πισκέπτες που στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι φιλήσυχοι και σέβονται την περιοχή και τη μακραίωνη ιστορία της.