Αντί να πάει στη χώρα του ψηφίσει, προτιμήσε να καθίσει στην Ελλάδα και.... να κλέψει!!!! Ο λόγος για έναν 27χρονο ληστή, ο οποίος συνελήφθη στη Χαλκιδική, αφού πρώτα έκανε δύο φορές ηλεκτροσόκ σε άτυχη γυναίκα για να της κλέψει την τσάντα!!!

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Νέα Μουδανιά, όταν ο 27χρονος Αλβανός με την χρήση συσκευής ηλεκτρικής εκκένωσης (taser) ακινητοποίησε μία 41χρονη κάνοντάς της ηλεκτροσόκ δύο φορές διαδοχικά και της αφαίρεσε μία τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό. Ο δράστης στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή, έγινε όμως αντιληπτός από διερχόμενους ύστερα από προτροπές της 41χρονης για βοήθεια και ένας λιμενοφύλακας του Λιμεναρχείου Νέων Μουδανιών προσ��άθησε να τον ακινητοποιήσει.

Στη συνέχεια, στην προσπάθεια να ξεφύγει ο δράστης χρησιμοποίησε εκ νέου τη συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης κάνοντας ηλεκτροσόκ τρεις φορές διαδοχικά στο 34χρονο λιμενοφύλακα, χωρίς όμως να τον τραυματίσει και να καταφέρει να τον απωθήσει.

Τελικά, ο 27χρονος υπήκοος Αλβανίας ακινητοποιήθηκε από τον λιμενοφύλακα και διερχόμενο πολίτη και συνελήφθη αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο!