Δεν μπορεί να πιστέψει πως βγήκε σχεδόν ανέπαφη μέσα από το αυτοκίνητό τη�� η Σόνια Θεοδωρίδου. Η γνωστή σοπράνο, ταξίδευε μαζί με την αδερφή της Μαρία στο Κιλκίς, όταν ξαφνικά μια νταλίκα από το αντίθετο ρεύμα βρέθηκε μπροστά της.

«Ήταν ένα πάρα πολύ μεγάλο ατύχημα, Η Σόνια ανέβαινε από την Βέροια στο Κιλκίς, στον περιφερειακό δρόμο, μια νταλίκα βγήκε μπροστά τους στο αντίθετο ρεύμα, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα που ήταν η Σόνια και αναγκάστηκε η Σόνια να κάνει έναν ελιγμό, μπήκε το αυτοκίνητο μέσα στα χωράφια, έκανε έξι φορές τούμπες.» δήλωσε στο Star o σύζυγός της Θεόδωρος Ορφανίδης.

Παρά την σφοδρότατη σύγκρουση, η διάσημη μουσικός βγήκε σχεδόν ανέπαφη από το αυτοκίνητό της, όχι όμως και η αδερφή της Μαρία, που ήταν μαζί της.

«Η Σόνια είχε Άγιο και η αδερφή της φυσικά. Η Σόνια όμως βγήκε σχεδόν ανέπαφη, αν βγεις μετά από μια τόσο μεγάλη περιπέτεια, έξι ντελαπαρίσματα, τώρα αν βγεις με εκδορές κλπ, καταλαβαίνετε ότι έχεις Άγιο μαζί σου. Δυστυχώς η κουνιάδα μας η Μαρία η Θεοδωρίδου, η αδερφή της Σόνιας , είναι σε κρίσιμη κατάσταση, έχει κάταγμα στον αυχένα , προσευχόμαστε όλοι, είναι πάρα πολύ κρίσιμες οι ώρες» πρόσθεσε ο κύριος Ορφανίδης.

Παρά το ελαφρύ κάταγμα, και το τεράστιο σοκ, από την σφοδρή σύγκρουση, η διάσημη ελληνίδα σοπράνο, έδωσε προγραμματισμένη συναυλία την επόμενη μέρα, ενώ η αδερφή της εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.