Πυρετός προετοιμασιών για την υποδοχή του Ριμπολόβλεφ και της κόρης του έχει καταλάβει τον Σκορπιό όπου δεκάδες εργάτες δουλεύουν για να υποδεχθεί το άλλοτε κατα��ύγιο του Αριστοτέλη Ωνάση τους νέους υψηλούς επισκέπτες του.

Από τη μία μεριά του νησιού έως την άλλη οι εργάτες ανακαινίζουν τα σπίτια και φροντίζουν τον περιβάλλοντα χώρο κάτω από τη διακριτική και άγρυπνη ματιά δεκάδων ανδρών της ασφάλειας μιας από τις πιο γνωστές εταιρείες στον κόσμο.

Κάθε μέρα στις 6 το πρωί φθάνουν στον Σκορπιό εργάτες από το Νυδρί και ξεκινά ο… οργασμός των εργασιών. Στην πλευρά του λιμανιού έχει στηθεί ένα μικρό εργοτάξιο. Το κεντρικό κτίριο που βρίσκεται στην παραλία έχει μετατραπεί σε αποθήκη που τοποθετούνται τα οικοδομικά υλικά αλλά και οι συσκευές που έχουν αγοραστεί.

Οι επιθυμίες της κόρης του Εκατερίνα…

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, εκεί όπου βρίσκονται τα μπάνγκαλόου, οι εργάτες δουλεύουν πυρετωδώς.

Οι μπογιατζήδες περνούν με ειδική βαφή τα ξύλινα κιόσκια κάτω από τα οποία θα τοποθετηθούν λευκές ξαπλώστρες. Στο εσωτερικό των μικρών σπιτιών οι σοβατζήδες φτιάχνουν τους τοίχους που είχαν καταστραφεί με τον καιρό, ενώ στη συνέχεια θα βαφτούν στα χρώματα της θάλασσας και της άμμου, όπως έχει επιλέξει η Εκατερίνα Ριμπολόβλεβα.

Επίσης, συσκευές εστίασης θα τοποθετηθούν στο ένα από τα μικρά μπάνγκαλόου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί ως κουζίνα, ενώ στα υπόλοιπα θα μπουν κλιματιστικά και έπιπλα ώστε να φιλοξενηθούν κάποιοι από τους καλεσμένους.

Σκάφη-λιμουζίνες του 1 εκ. ευρώ ήδη στον Σκορπιό

Στο λιμάνι του Σκορπιού ήδη βρί��κονται εδώ και λίγα 24ώρα, και τα 4 μεγάλα σκάφη τύπου tender, τα οποία θα μεταφέρουν στο νησί άτομα από τις θαλαμηγούς που θα αγκυροβολήσουν ανοικτά του Σκορπιού.

Η αξία αυτών των βοηθητικών σκαφών, σύμφωνα με ανθρώπους της αγοράς, ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ. Και αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς αφού ολοκληρωθούν οι εργασίες και φθάσει ο Ριμπολόβλεφ και η κόρη του αναμένεται παρέλαση πανάκριβων γιοτ και σκαφών…