Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον ιερό ναό του Αγ. Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο για να πει το τελευταίο αντίο στην άτυχη δασκάλα, που σκότωσε ο 17χρονος γιος της με πέντε μαχαιριές, όταν του ζήτησε να κλείσει την τηλεόραση, προκειμένου να ξεκουραστεί, καθώς έδινε πανελλήνιες την επόμενη μέρα.

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία ο σύζυγος της και ο μεγαλύτερος γιος της, ο οποίος σπουδάζει Ιατρική σ��ο εξωτερικό. Ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει την τραγωδία που σημειώθηκε μέσα στο σπίτι τους.

geg-kideia-daskala2.jpg

Όσον αφορά τον 17χρονο η απολογία του αναμένεται την Δευτέρα. Δεν παρέστη στην κηδεία της μητέρας του, όμως βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί ούτε ο ίδιος να εξηγήσει το κακό που έκανε.

Όπως σας είχαμε πει, πιθανότατα πάσχει από κάποια ψυχολογική διαταραχή και σύμφωνα με πληροφορίες, τον παρακολουθούσαν γιατροί, όμως δεν είχε δείξει στο παρελθόν βίαιη συμπεριφορά.

Το άγχος των πανελληνίων και το γεγονός ότι δεν πήγε καλά στα Μαθηματικά την Δευτέρα συνέβαλλαν στην έκρηξη του θυμού του, που τον οδήγησε στην αποτρόπαια πράξη.