Στις αρχές του επόμενου μήνα μεταφέρθηκε η δικάσιμος για τον Γεωργιανό που κατηγορείται ότι σκότωσε τον γνωστό ηθοποιό Νίκο Σεργιανόπουλο μέσα στο σπίτι του.

Η φρίκη ζωντάνεψε για μια ακόμη φορά στην αίθουσα του εφετείου Αθηνών. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ψυχρός ο Γε��ργιανός παρακολουθούσε αμίλητος τους δικηγόρους να διασταυρώνουν τα ξίφη τους για το τι έγινε την βραδιά που όλη η Ελλάδα συγκλονίστηκε με την είδηση της δολοφονίας του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Όταν μάλιστα ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Γκούμας πλησίασε τον Γεωργιανό στο διάλλειμα της δίκης και τον ρώτησε αν θέλει να μιλήσει, εκείνος σχεδόν χαμογελαστός απάντησε: «θα μιλήσω μετά την απόφαση».

Ο 30χρονος Γεωργιανός ακόμη και σήμερα υποστηρίζει ότι απειλήθηκε πρώτος με μαχαίρι από τον Νίκο Σεργιανόπουλο και ότι ουσιαστικά αυτός αμύνθηκε. Κάτι που απέρριψε κατηγορηματικά η πλευρά του ηθοποιού.

Ο δικηγόρος του Νίκου Σεργιανόπουλου, Αλέξης Στεφανάκης, δήλωσε: «Μιλάμε για άνθρωπο απόλυτα συναισθηματ��κό, πολύ τρυφερό που αποκλείεται να έχει κάνει πράξη βίας».

Αντίθετα η πλευρά του Γεωργιανού υποστήριξε στο δικαστήριο ότι ο ηθοποιός με την συμπεριφορά του προκάλεσε την οργή του θύτη που θεώρησε ότι θίχτηκε σε προσωπικό επίπεδο γι’ αυτό αντέδρασε ακραία.

Ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, Δημήτρης Γκαβέλας είπε: «ο Σεργιανόπουλος είχε διπλή ζωή άλλη ζωή φαινόταν έξω και άλλη ήταν η προσωπική του ζωή».

''Ο φόνος έγινε νωρίτερα απ’ ότι λένε''

Η πλευρά του Γεωργιανού υποστήριξε την Τρίτη ότι με βάση τα ιατροδικαστικά ευρήματα στο σώμα του Νίκου Σεργιανόπουλου ο φόνος έγινε πολλές ώρες νωρίτερα από τις πρώτες εκτιμήσεις.

Μάλιστα ενίσχυσαν αυτές τις θέσεις του�� με βάση την μαρτυρία ιατροδικαστή.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι ο Γεωργιανός αμέσως μετά την δολοφονία είχε την ψυχραιμία φεύγοντας να αρπάξει το λάπτοπ, χρήματα αλλά και το κινητό του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Ωστόσο, η συνέχεια θα δοθεί τον άλλο μήνα, στις 6 Ιουνίου με την απολογία του Γεωργιανού.