​Γενικά αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας στα ορεινά της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Στα δυτικά και νότια πελάγη θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι μέχρι 6 μποφόρ.

Αττική

Καλός θα είναι ο καιρός στην Αττική, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Ανάλογος θα είναι ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη, με το θερμόμετρο να δείχνει από 16 έως 31 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Το μεσημέρι θα αναπτυχτούν νεφώσεις κυρίως στα ορεινά και είναι πιθανό να σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες στην ανατολική Μακεδονία και της Θράκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 32 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός.. Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 30 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Το Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους33 βαθμούς κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα νότια δυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 2 με 4 και στα νότια 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα αγγίξει τους 28 βαθμούς κελσίου.