Επεισόδια μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Πανιωνίου σημειώθηκαν στην Νέα Σμύρνη, μία ώρα πριν αρχίσει το προγραμματισμένο για τις 20:00 παιχνίδι μπαράζ των πρασίνων με την Ξάνθη.

Περίπου 50 μηχανάκια με οπαδούς του Παναθηναϊκού κατευθύνονταν προς το γήπεδο της Νέας Σμύρνης και κοντά στην πλατεία, τους περίμεναν οπαδοί των «κυανέρυθρων». Όταν συναντήθηκαν, άρχισαν τα… όργανα με καπνογόνα και αντικείμενα να εκτοξεύονται με αποτέλεσμα να επέμβουν δυνάμεις της αστυνομίας που έφτασαν στο σημείο.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι οι οπαδοί του Πανιωνίου είχαν βγάλει ανακοίνωση από το μεσημέρι και είχαν προαναγγείλει ότι από τις 17:00 το απόγευμα θα βρίσκονταν στην Πλατεία προκειμένου να... προστατεύσουν τις περιουσίες τους.

Ζημιές στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης

Εν τω μεταξύ, λίγες ώρες πριν από τη διεξαγωγή του μπαράζ άγνωστοι προξένησαν φθορές στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Τα ξημερώματα δολιοφθορείς, δίχως να γίνουν αντιληπτοί από τις αστυνομικές δυνάμεις που περιφρουρούσαν τον χώρο, εισέβαλλαν στο γήπεδο και προξένησαν ζημιές, ενώ έριξαν καρφιά και μπογιές στον χλοροτάπητα!