Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από την ασύλληπτη τραγωδία που σημειώθηκε στην Ηλιούπολη και για την οποία το star.gr σας είχε ενημερώσει σε προηγούμενη ανάρτηση.

Ένα αγόρι μόλις 8 ετών σκοτώθηκε σε γήπεδο 5Χ5, την ώρα που έπαιζε ποδόσφαιρο με τους φίλους του, όταν εξαιτίας του δυνατού αέρα το… τέρμα σηκώθηκε και το χτύπησε.

Οι συμπαίκτε�� του, τον είδαν να πέφτει στο έδαφος ενώ σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες όλα έγιναν μπροστά στα μάτια του ίδιου του πατέρα, ο οποίος παρακολουθούσε τον γιο του από τις κερκίδες.

Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί του έκανε τεχνητή αναπνοή αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δέχτηκε κλήση στις 17:08 και στις 17:28 το αγοράκι ήταν στο νοσοκομείο «Παίδων»…

Όμως ήταν ήδη αργά, αφού σύμφωνα με τους γιατρούς, το αγόρι είχε χτυπηθεί στον θώρακα και το κεφάλι και όταν έφτασε στο νοσοκομείο, απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Οι αρχές εντωμεταξύ προχώρησαν στην σύλληψη του προπονητή της ομάδας ο οποίο μεταφέρεται στον Εισαγγελέα ενώ αναζητούνται άλλα 4 άτομα, υπεύθυνοι των σωματείων που είχαν υπενοικιάσει το γήπεδο.

Ερωτηματικά προκαλεί και η αποκάλυψη ενός αυτόπτη μάρτυρα στο Star, σύμφωνα με τον οποίο «πριν από λίγες εβδομάδες είχε ξαναπέσει το τέρμα κουκουλώντας -ευτυχώς- μόνο με το δίχτυ του ένα παιδάκι. Δεν είναι καλά στερεωμένα αυτά. Χρειάζονται αντίβαρο από πίσω για να τα κρατάει».