Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους το φρικιαστικό έγκλημα που σημειώθηκε στους Φιλιάτες Θεσπρωτίας με θύμα την 19χρονη Μαρία, φοιτήτρια Νοσηλευτικής.


Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο θείος της άτυχης κοπέλας, Δημήτρης Μπούτος, ο 25χρονος κτηνοτρόφος, που φέρεται να την κατακρεούργησε με 35 μαχαιριές, έξω από την καφετέρια μέρα μεσημέρι και μπροστά στα μάτια πολλών περαστικών, δεν είχε πρόβλημα μόνο με τη συγκεκριμένη κοπέλα αλλά και με άλλες κοπέλες που έχουν το ίδιο όνομα με εκείνη.

«Το τέρας αυτό, όπως έχω ακούσει, έχει πρόβλημα και με άλλες Μαρίες. Είναι πολύ ανησυχητικό αυτό και πρέπει να το επισημάνουμε στις αρχές» ανέφερε ο κ. Μπούτος χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Μίλα».

Το κορίτσι αν και ήταν προβληματισμένο όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της στο facebook, κανείς από την οικογένειά της δεν είχε καταλάβει τίποτα. «Δεν είχαμε λάβει κανένα τέτοιου είδους μήνυμα» δήλωσε ο θείος της.

100413195743_3235.jpg

Όπως σας είχαμε γράψει από το star.gr, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το προφητικό τραγούδι που προκαλεί ανατριχίλα και είχε ποστάρει στο Facebook η άτυχη Μαρία λίγες ώρες πριν της αφαιρέσει ο δολοφόνος τη ζωή.

Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι στην περιοχή παρακολουθούν «παγωμένοι» τις εξελίξεις ενώ δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Μιλούν για ένα πρωτοφανές έγκλημα πάθους που σόκαρε όχι μόνο την τοπική κοινωνία αλλά όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Φιλιατών η δολοφονία της 19χρονης φοιτήτριας ανήκει στα πιο άγρια εγκλήματα που έχει δει από την μέχρι τώρα εμπειρία του. «Παρόλο που είμαι 30 χρόνια χειρουργός, εξοικειωμένος με τα αίματα, ανατρίχιασα. Ήταν πολύ, πάρα πολύ βάρβαρο για μένα» δήλωσε ο κ. Θ. Μποροδήμος.

Κάντε κλικ και δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Μίλα"...