​Αστυνομικοί εντόπισαν στην Κυψέλη δύο καταστήματα, μέσα στα οποία είχαν εγκατασταθεί ηλεκτρονικοί υπολογιστές και μηχανήματα και ειδικά διασκευασμένα τραπέζια για απαγορευμένα τυχερά παιγνία.

Η αστυνομία συνέλαβε έναν 39χρονο -ο οποίος αντικαθιστούσε την υπεύθυνη του καταστήματος- τρεις γυναίκες και έναν άνδρα, που συμμετείχαν ως παίκτες. Αναζητείται η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Στον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επτά ηλεκτρονικά μηχανήματα και τέσσερα ειδικά διασκευασμένα τραπέζια για τη διεξαγωγή των τυχερών παιχνιδιών.

Οι έρευες της ΕΛ.ΑΣ δεν σταμάτησαν εκεί καθώς σε άλλο κατάστημα, συνελήφθη ένας 50χρονος προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος και ένας 74χρονος, ο οποίος ήλεγχε τα άτομα που εισέρχονταν στο κατάστημα, ενώ αναζητείται ο ημεδαπός ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Κατά την διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 11 ηλεκτρονικά ηχανήματα, τέσσερα ειδικά διασκευασμένα τραπέζια για τη διεξαγωγή απαγορευμένων τυχερών παιγνίων και 222 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.