​Συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής στα Μελίσσια, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, ένας 29χρονος Έλληνας πο ήταν καταζητούμενος.

Λίγο πριν την σύλληψή του, μαζί με έναν ακόμα συνεργό του που αναζητείται, είχαν διαρρήξει δύο καταστήματα Σούπερ Μάρκετ στα Μελίσσια και στα Βριλήσσια, από τα οποία είχαν κλέψει ένα κουτί συγκέντρωσης χρημάτων για φιλανθρωπικό σκοπό και διάφορα προϊόντα!

Από την έρευνα που διενήργησε το Τ.Α. Μελισσίων διαπιστώθηκε ότι η ταυτότητα που έδωσε ο δράστης ήταν πλαστή και τα στοιχεία που δήλωσε ψευδή.

Όπως εξακριβώθηκε ο συλληφθείς είναι 29χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα, της ανθρωποκτονία 58χρονου αλλοδαπού Αλβανικής καταγωγής και την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος δύο άλλων αλλοδαπών Πακιστανικής και Αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 37 και 57 ετών αντίστοιχα, που έγιναν το πρωί της 29-4-2012 στη συμβολή της Λεωφ. Θρακομακεδόνων και των οδών Ζακύνθου και Εμμ. Κατάρα στις Αχαρνές .