Πρώτη ανάρτηση: 27/03/2013 12:04

Σοκάρει η απολογία του 36χρονου, ο οποίος όπως σας είχαμε πει νωρίτερα, σκότωσε, τεμάχισε έναν 48χρονο από την Άρτα και τον πέταξε στο ποτάμι για προσωπικές διαφορές.

Οι ��ποκαλύψεις για το στυγερό έγκλημα από τον ίδιο τον δράστη μόνο ανατριχίλα προκαλούν.

Όπως είπε ο ίδιος ο δράστης ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και μαζί με μια 25χρονη φοιτήτρια, με την οποία έκαναν ναρκωτικά την «έπεσαν» στον 48χρονο από την Φιλιππιάδα, καθώς θεώρησαν ότι τους είχε κλέψει ποσότητα ναρκωτικών.

Ο 48χρονος το αρνήθηκε και τότε ο 36χρονος τον πυροβόλησε δύο φορές στα πόδια και μια στο μάτι. Ο άντρας έπεσε νεκρός στο έδαφος και τότε τον τεμάχισε με μια βαριοπούλα και ένα μπαλτά.

Τα μικρά κομμάτια τα πέταξε, ενώ τα άλλα τα… έβρασε!!! Το… βρασμένο πτώμα το κατατεμάχισε, το πολτοποίησε σχεδόν και πέταξε τα κομμάτια στον Άραχθο ποταμό.

Η αστυνομία διενεργεί έ��ευνα για τον εντοπισμό του τεμαχισμένου πτώματος στον Άραχθο ποταμό, όπως και της γυναίκας – συνεργού του.

Τραγική ειρωνία της υπόθεσης είναι πώς ενώ ο 48χρονος άντρας ήταν νεκρός, η κόρη του, που δεν φανταζόταν μία τέτοια εξέλιξη, ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νυφούλα...