Μίλησαν τα 4 από τα 5 στικάκια USB που βρέθηκαν στην γιάφκα στα Τουρκοβούνια στη συμβολή των οδών Καρπενησιώτη 66 και Δικονίμου 20.

Το ένα έχει κρυπτογραφημένο περιεχόμενο και έχει αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση-ανάλυση.

Τα υπόλοιπα τέσσερα έχουν ως περιεχόμενο :

Ότι οι ''Πυρήνες της φωτιάς'' σχεδίαζαν απόδραση από τις φυλακές με ελικόπτερο, όπως έχει κάνει στο παρελθόν ο Παλαιοκώστας.

Βρέθηκαν ακόμα, φωτογραφίες και βίντεο από υποκαταστήματα Τραπεζών, κείμενα επιστολών, που απευθύνονται σε φυλακισμένα μέλη της «Συνομωσίας Πυρήνων της Φωτιάς», που εμπεριέχουν ιδεολογικές θέσεις και τοποθετήσεις, καθώς και μεταξύ τους διαφωνίες.

Επίσης, είχαν κάνει μια έρευνα αγοράς για αλεξίσφαιρα γιλέκα, μικροκάμερες κ.λπ..

Μέσα το στικάκι περιείχε μια επιστολή των συλληφθέντων, Δημητρίου Πολίτη και Ιωάννη Μιχαηλίδη, η οποία δημιουργήθηκε σε ηλεκτρονικό υπολογιστή την 12-10-2012 και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα, λίγες ώρες αργότερα, την 13-10-2012, κείμενο του συλληφθέντα Ιωάννη Μιχαηλίδη, το οποίο τροποποιήθηκε, για τελευταία φορά, σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, την 12:56 ώρα της 22-08-2012 και αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα την 17:58 ώρα της ίδιας ημέρας.

Ακόμα βρέθηκαν διάφορα κείμενα με ιδεολογικό περιεχόμενο.

Επίσης, από τη συνεχιζόμενη έρευνα στο παραπάνω διαμέρισμα-«οίκημα ασφαλείας», έχουν βρεθεί επιπλέον μία περούκα και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο.