​Πρώτη ανάρτηση: 20/02/2013 08:22

Να βρεθεί ποιος ευθύνεται, ποιος έκανε το κακό στο παιδί τους -καταγγέλλοντας πως πρόκειται για φόνο-, ζητά η οικογένεια του 34χρονου Καλαματιανού που βρέθηκε απανθρακωμένος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τρίπολης δεμένος στο κρεβάτι, μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Παρασκευής.

Θέλοντας να προστατεύσουν τη μνήμη του παιδιού τους, οι γονείς του δήλωσαν:

«Δεν ήταν τρόφιμος, ��εν ήταν ψυχασθενής. Ήταν ΑΜΕΑ, με νοητική υστέρηση κάτω του 30% και αναπηρία 100%. Για αλλαγή φαρμάκου πήγε στο Ψυχιατ��ικό Νοσοκομείο. Πήγαινε στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ εδώ και 5 χρόνια, παρακολουθούσε πρόγραμμα».

Και κατήγγειλαν πως «τον έκαψαν, τον έφαγαν ζωντανό. Ήταν δεμένος χειροπόδαρα».

Στη συνέχεια δήλωσαν ότι «τον πήγαμε στο Νοσοκομείο στην Τρίπολη την Πέμπτη, και την Παρασκευή μάς ενημέρωσαν πως τον πήγαν στο Παναρκαδικό για ράμματα, γιατί κάποιος τον χτύπησε. Μας ενημέρωσαν στις 3 τη νύχτα της Παρασκευής προς το Σάββατο για το συμβάν...»

Καταλήγοντας, τόνισαν ότι «πρέπει να βρεθεί ποιος φταίει, ποιος έκαψε το παιδί μας. Το ήξεραν ότι είναι με νοητική υστέρηση. Δεν μπορούσαν να το προσέξουν; Το είχαμε μαζί μας 34 χρόνια. Μας ήξερε η Καλαμάτα, τον παίρναμε μαζί μας στην ταβέρνα, στο κτήμα... Ήταν αγαπητός σε όλο τον κόσμο».