Με μικρή πτώση της θερμοκρασίας και εξασθένισ�� των ανέμων θα μας κάνει «ποδαρικό» η εβδομάδα, ενώ σποραδικές βροχές θα εκδηλωθούν σε Θράκη, νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα. Ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά από το απόγευμα.

Αναλυτικά, ο καιρός ανά περιοχή:

Αττική: λίγες νεφώσει�� κατά περιόδους αυξημένες, νοτιάδες 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 9 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: λίγες νεφώσεις, βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και ο υδράργυρος από 6 έως 14 βαθμούς.

Μακεδονία, Θράκη: νεφώσεις παροδικά αυξημένες στην ανατολική Μακεδονία και τοπικές βροχές στη Θράκη. Νοτιάδες έως 7 μποφόρ που θα εξασθενήσουν από το απόγευμα και θερμοκρασία από 4 μέχρι 15 βαθμούς.

Νησιά Ιονίου, Ήπε��ρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια, δυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες, νοτιάδες μέχρι 6 μποφόρ που θα εξασθενήσουν το μεσημέρι και ο υδράργυρος μεταξύ 6 και 18 βαθμών.

Κυκλάδες, Κρήτη: αραιές νεφώσεις, άνεμοι νότιοι μέχρι 8 μποφόρ μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και θερμοκρασία από 14 έως 18 βαθμούς.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Νοτιάδες 6 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση και θερμοκρασία από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε στο βίντεο το δελτίο καιρού του Star!