Σε τραγωδία εξελίχθηκε ένα σοβαρό περιστατικό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στις 10 σε κατάστημα του πεζοδρόμου της Ρήγα Φεραίου, καθως ένας πολίτης κατέρρευσε και όπως έγινε γνωστό αργότερα, αφου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τελικά εξέπνευσε προδωμένος απο την καρδιά του.

Πρόκειται για τον 57χρονο Παύλο Στυλιανό, συνεργάτη του βουλευτή Αχαΐας Νίκου Νικολόπουλου ο οποίος επισκέφθηκε καφέ της Ρήγα Φεραίου στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες εργαζόταν κάποιος δικός του άνθρωπος.

Το τραγικό περιστατικό όμως λαμβάνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις καθώς το ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο για να παραλάβει τον άτυχο άνδρα δεν μπορούσε να φτάσει στο ύψος του καταστήματος εξαιτίας της προχειρότητας των σχεδιασμών στο πεζόδρομο και ορισμένων ασυνείδητων οδηγών.

Συγκεκριμένα το ασθενοφόρο δεν μπορούσε να εισέλθει στον πεζόδρομο απο τη Γεροκωστοπούλου επειδή ακριβώς μπροστά βρίσκονταν σταθμευμένα οχήματα ενώ αποκλεισμένος είναι ο πεζόδρομος και απο κάθε αλλη πρόσβαση λόγω των μη κινούμενων εμποδίων στις οδούς Ερμού και Πατρέως.

Χρειάστηκε ακόμη και η βοήθεια πολιτών οι οποιοι έσπρωξαν το ένα ι.χ για να περάσει το ασθενοφόρο το οποίο μάλιστα αναγκάστηκε να κάνει όπισθεν στη Ρήγα Φεραίου και να φύγει πάλι απο τη οδό Γεροκωστοπούλου.