Ήθελε πολυτέλεια ακόμη και την ώρα που όλοι τον καταζητούσαν. Ο Γιάννης Καρούζος είχε επιλέξει ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία της Γλυφάδας για να κρυφτεί από την αστυνομία που τον καταζητούσε μετά το ένταλμα του εισαγγελέα που εκκρεμούσε από τις 25 Σεπτεμβρίου για 6 καταδικαστικές αποφάσεις και συνολική φυλάκιση 19 ετών.

Οι αστυνομικοί φαίνεται ότι είχαν εντοπίσει τον καταζητούμενο επιχειρήματα από το κινητό του τηλέφωνο το οποίο παρακολουθούσαν.


Από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες κατάλαβαν ότι ήταν έτοιμος να εγκαταλείψει το ξενοδοχείο στην Γλυφάδα και να μετακομίσει σε σπίτι στα βόρεια προάστια. Έτσι μπήκαν στο ξενοδοχείο και τον συνέλαβα�� πριν προλάβει να αντιδράσει.


«Δεν είχαμε καταλάβει ότι ήταν αυτός που καταζητούσε η αστυνομία. Είχε αφήσει μούσι και ήταν λιγομίλητος. Έμενε σε εμάς μόνο μια βδομάδα. Άφησε και χρέος γιατί δεν πλήρωσε την διαμονή του στο ξενοδοχείο μας.» είπε στο Star υπάλληλος του ξενοδοχείου.

"ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ"

Ο επιχειρηματίας Γιώργος Ζωγραφάκης ήταν ο άνθρωπος που είχε καταγγείλει τον Γιάννη Καρούζο στις αρχές. Μιλώντας αποκλειστικά στο Star υποστηρίζει ότι πρέπει να βρεθούν τα χρήματα που πιθανότατα ο Καρούζος έχει στο εξωτερικό.

Μάλιστα ο Γιώργος Ζωγραφάκης πιστεύει ότι το πρόσωπο κλειδί για το σκάνδαλο Καρούζου είναι η σύζυγος του Ρεβέκκα ��καφτούρα.


Ήδη σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη έρευνα του ΣΔΟΕ που έχει επιβάλει μεγάλα πρόστιμα στην αυτοκρατορία με τα δεκάδες ακίνητα και τις πολλές οff shore εταιρείες που είχε δημιουργήσει ο Γιάννης Καρούζος .