Νέα τροπή πήρε χθες το βράδυ, η αντιπαράθεση του Αχιλλέα Μπέου και του Αλέξη Κούγια. Ο γνωστός ποινικολόγος συνελήφθη στην Πάτρα, ενώ π��ρακολουθούσε τον αγώνα της ομάδας του με τον Ολυμπιακό, μετά τη μήνυση που υπέβαλε εναντίον του ο πρώην ποδοσφαιρικός παράγοντας.

Λίγη ώρα αργότερα ο κ. Κούγιας αφέθηκε ωστόσο ελεύθερος, καθώς λόγω της δικηγορικής του ιδιότητας, δεν εμπίμπτει στις διαδικασίες του αυτοφώρου.


Το πρωί πάντως ο Αχιλλέας Μπέος εμφανίστηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, καθώς έχει μηνυθεί από τον κ. Κούγια, και αναφερόμενος στην διαμάχη τους δήλωσε: «Αποδεικνύεται πλέον περίτρανα ότι ο άνθρωπος αυτός είναι επικίνδυνος για την κοινωνία και χρησιμοποιεί το δίπλωμά του ως δικηγόρου απέναντι σε Έλληνες πολίτες γιατί απολαμβάνει ειδικής δωσιδικίας ».

Από την άλλη ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως «Προσπαθούν να αποδημήσουν την προσωπικότητα μου και να με απα��ιώσουν ως προσωπικότητα με σκοπό να μην είμαι αξιόπιστος. Το ίδιο χρονικό διάστημα γίνονται συνεχώς επιθέσεις εις βάρος μου όπου μπορούν να με βρουν δημοσίως».

Σημειώνεται ότι η δίκη με κατηγορούμενο τον Αχιλλέα Μπέο αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο, λόγω κολλήματος του Αλέξη Κούγια, ο οποίος είχε δικαστήριο στο Αίγιο.

Το πρωί πάντως, ο κ. Κούγιας υπέβαλλε και νέα, δεύτερη μήνυση, κατά του Αχιλλέα Μπέου, αυτή τη φορά για ψευδή καταμήνυση.