Ρεπορτάζ: Στέλλα Αθανασάκη

Έξι ημέρες απομένουν μέχρι τα Χριστούγεννα (αν «γλιτώσουμε» από την συντέλεια του κόσμου) και σίγουρα οι περισσότεροι από εσάς ονειρεύεστε να κάνετε κάτι διαφορετικό αυτές τις Άγιες μέρες… όπως ένα ταξίδι μέχρι το Παρίσι και να περπατήσετε κατά μήκος της Champs –Elysées, ή έστω να δείτε το Χριστουγεννιάτικο Λονδίνο από το London Eye!

Christmas-London-Eye[1].jpg

Μία που το σκέφτεστε βέβαια και μία που «ξυπνάτε» και προσγειώνεστε απότομα καθώς το ταμείον είναι μείον... όχι μόνο το δικό σας αλλά και πολλών άλλων νέων οι οποίοι λόγω της οικονομικής κρίσης ούτε μέχρι την… μακρινή και χιονισμένη Άνω Ραχούλα δεν πρόκειται να πάνε!

«Μόνο στα όνειρα» όπως λέει και η Ελένη, 25 ετών.

Πώς θα περάσουν τελικά τις γιορτές οι νέοι; Το star.gr έψαξε, ρώτησε και… έμαθε!


Οι περισσότεροι είπαν για ακόμη μία φορά να μείνουν πιστοί στις παραδόσεις και να κάνουν Χριστούγεννα… στο σπίτι! Παρέα με το... Χριστουγεννιάτικο δέντρο και πάνω από τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες. Ωστόσο, δεν το βάζουν κάτω και όπως λένε «θα περάσουν μια χαρά και έτσι».

GIORTASTIKO_TRAPEZI_464.jpg

«��α κάνουμε ρεβεγιόν στο σπίτι» λέει ο Δημήτρης, 26 ετών. «Θα μαζευτούμε, θα φάμε, θα πιούμε και θα παίξουμε κανά χαρτάκι μήπως βγάλουμε τίποτα (για το καλό πάντα), μιας και για κάλαντα δεν μπορούμε να πάμε λόγω ηλικίας».

Άλλοι ναι μεν θα μείνουν στην Αθήνα, αλλά δεν έχουν κανονίσει ακόμα τίποτα. Αφήνουν τα πράγματα στην τύχη τους όχι μόνο λόγω… κρίσης αλλά και λόγω... της συντέλειας. «Δεν έχω κανονίσει τίποτα από τις 21 Δεκέμβρη κ μετά... τζάμπα προγραμματισμός!» λέει αστειευόμενη η Κατερίνα, 27 ετών.

da68fd4d40bb0669e3daacc294897f52_XL.jpg


«Ούτε εγώ έχω κανονίσει κάτι σίγουρο» λέει ο Μιχάλης, 27 ετών. «Μάλλον θα συνεχίσω να χαλάω τα λεφτά που μου έχουν απομείνει όπου με καλέσουν».

Όσοι είναι από επαρχία;;; Πρώτη τους επιλογή το χωριό. «Δεν μπορώ να κάνω κάτι, άλλο! Σκέψου θα πληρωθώ τέλος Γενάρη για τον Οκτώβριο» λέει η Μαρία, 25 ετών.

Κάποιοι ωστόσο ήδη έχουν κανονίσει να κάνουν ρεβεγιόν σε κάποιο bar ή σε πίστα διασκεδάζοντας μέχρι πρωίας. Ο καλύτερος; Ο Βαγγέλης, 29 ετών. «Θα πάω μπουζούκια σίγουρα. Κερνάει ο διευθυντής μου επειδή πήρε προαγωγή»… Αυτά είναι!

christmas-party.jpg

Όπως βλέπετε για ΟΛΑ υπάρχουν λύσεις! Καλές γιορτές!