Ένας καταστροφικός έρωτας διέλυσε τη ζωή μιας γυναίκας και από εκεί που ήταν Διευθύντρια τράπεζας τα έχασε όλα και μπήκε στη φυλακή!

Σπούδασε Νομική, οικονομικό της Νομικής, Γαλλική φιλολογία και Αγγλικά. Στη συνέχεια διορίστηκε στη τράπεζα ως απλή υπάλληλος και μετά από 7-8 χρόνια σκληρής δουλειάς και τεράστιας εμπιστοσύνης που της είχαν δείξει οι ανώτεροί της, την έκαναν Διευθύντρια υποκαταστήματος!

Η άτυχη, όμως, στιγμή της ζωής της ήταν εκείνη που μπήκε στο υποκατάστημα ένας άνδρας που εξελίχθηκε στον καταστροφικό έρωτά της!

Εκείνος ευπαρουσίαστος, δικηγόρος και ιδιοκτήτης επιχειρήσεων με είδη ξυλείας, την επισκέφτηκε στο γραφείο της, της παρουσιάστηκε ως ένας ευκατάστατος άνδρας που είχε μικρά οικονομικά προβλήματα και της ζήτησε να βγάλει δάνεια και ένα μπλοκ επιταγών. Έτσι ξεκίνησε η… γνωριμία τους!

Εκείνη στην αρχή τον βοήθησε σε ένα βαθμό που ήταν στα πλαίσια του νόμου και δυστυχώς άρχισε να τον ερωτεύεται με αποτέλεσμα να μείνουν 6 ολόκληρα χρόνια μαζί!

Μάλιστα, τότε εκείνη ή��αν 40 ετών και ανύπαντρη. Είχε μια ήσυχη προσωπική ζωή, χωρίς πολλές σχέσεις στο ενεργητικό της και ένιωθε ότι έπρεπε να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια.

Εκείνος από την άλλη, ήταν ελεύθερος αλλά της είχε αποκρύψει τους δυο γάμους του!

Κατά τη διάρκεια της σχέσης τους την πρόσεχε την πήγαινε σε ακριβά εστιατόρια, την έκανε να νιώθει ασφάλεια στο πλευρό του!

Μάλιστα, η γυναίκα είχε κάνει και δυο εξωσωματικές γονιμοποιήσεις για να μπορέσουν να κάνουν παιδιά, οι οποίες ωστόσο δεν πέτυχαν.

Από την πολλή της αγάπη εκείνη τον πίστεψε και στην πορεία εκείνος της ζητούσε συνεχώς και κάτι, όλο και περισσότερα. Δάνεια για εκείνον, δάνεια για άλλους, μπλοκ επιταγών που εκείνος δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις να βγάλει. Εκείνη όμως, ως διευθύντρια είχε τη «δύναμη» να το κάνει και του τα έβγαζε παράνομα!

Το τραγικό της υπόθεσης ήταν ότι η ερωτοχτυπημένη γυναίκα, πλαστογραφούσε απλούς καταναλωτές και τους έβγαζε δάνεια στο όνομά τους χωρίς να το γνωρίζουν για να παίρνει τα χρήματα ο… αγαπημένος της!

Αξιοσημείωτο είναι ότι ο συγκεκριμένος κύριος είχε και παράλληλη σχέση και μάλιστα έβγαζε παράνομα μπλοκ επιταγών ακόμη για τον γιο της παράνομης σχέσης του!

Τότε δυστυχώς για εκείνη όμως άρχισε να ξετυλίγεται και το κουβάρι και να ανακαλύπτουν τις κομπίνες της οι υπεύθυνοι της τράπεζας. Το αποτέλεσμα ήταν εκείνη να δικαστεί σε 10 χρόνια φυλάκισης από τα οποία τελικά εξέτισε τα 5!

Σήμερα είναι ολομόναχη, αφού κανείς α��ό την οικογένειά της δεν την στήριξε-διότι κι εκείνοι τα έχασαν όλα εξαιτίας της- και μοιράζει φυλλάδια, φτιάχνει ψεύτικα μπιζού και κάνει ότι δουλειά βρει.