Πρώτη ανάρτηση: 18:15

Ποινή κάθειρξης 20 ετών αναγνωρίζοντας ότι τέλεσε το έγκλημα εν βρασμώ ψυχής επέβαλε πριν από λίγο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης στην 32χρονη η οποία πριν από περίπου ένα χρόνο σκότωσε την 59χρονη πεθερά της με 67 μαχαιριές.

Στην απολογία της η γυναίκα υποστήριξε ότι η πεθερά της αμφισβητούσε την πατρότητα των παιδιών της και ζητούσε τεστ DNA. "Εκείνη την ημέρα της είπα ότι θα πάω στο γυναικολόγο στη Θεσσαλονίκη. Μου είπε πάλι έγκυος είσαι και όταν της είπα ότι δεν ξέρω άρχισε να με βρίζει. "Θα μας φέρεις και άλλα μπάσταρδα εδώ μέσα" μου είπε» ανέφερε μεταξύ άλλων η κατηγορούμενη η οποία επίσης ισχυρίστηκε ότι η πεθερά της κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της επιτέθηκε με μαχαίρι.

Τότε ακολούθησε πάλη και η 32ρονη γυναίκα μαχαίρωσε την ηλικιωμένη μέχρι θανάτου.

Λίγα λόγια για το στυγερό έγκλημα

Η άτυχη γυναίκα, είχε επισκεφθεί το σπίτι της 32χρονης νύφης της. Οι δύο γυναίκες, οι οποίες είχαν προσωπικές διαφορές μεταξύ τους, άρχισαν να καυγαδίζουν. Η μία λέξη έφερε την άλλη και τα αίματα άναψαν. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η 32χρονη γυναίκα θα έβαφε τα χέρια της με το αίμα της πεθεράς της!

Η νύφη, πήρε ένα μαχαίρι που βρήκε μπροστά της και άρχισε να χτυπάει σε διάφορα σημεία το σώμα της πεθεράς της, το οποίο λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, έπεσε νεκρό στο πάτωμα μέσα σε μία λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν στις διωκτικές αρχές οι γείτονες, η άτυχη γυναίκα με όσες δυνάμεις τής είχαν απομείνει κατάφερε να βγει αιμόφυρτη στο μπαλκόνι του σπιτιού της και να φωνάξει βοήθεια.

Ομως η 32χρονη την ακολούθησε και κρατώντας το μαχαίρι συνέχισε να τη χτυπά, παρά το γεγονός ότι οι γείτονες την εκλιπαρούσαν να σταματήσει. Αμέσως κάτοικος της περιοχής που έβλεπε τις σκηνές θρίλερ να εκτυλίσσονται μπροστά στα μάτια του κάλεσε την αστυνομία, άνδρες της οποίας μετέβησαν στο σπίτι, αλλά ήταν ήδη πολύ αργά.