Είναι από τις ιστορίες που συμβαίνουν στις ταινίες!

Ένα κωμικοτραγικό και απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου ένας τραυματιοφορέας μεταμφιέστηκε σε... αναισθησιολόγο για να πάρει από ασθενή «φακελάκι» των 50 ευρώ!

Όλα συνέβησαν την προηγούμενη Κυριακή όπου μια γυναίκα ετοιμόγεννη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ο Άγιος Ανδρέας» για να γεννήσει.

Ο τραυματιοφορέας είχε τότε βάρδια και της έπιασε τη συζήτηση παριστάνοντας τον αναισθησιολόγο!

Μάλιστα της είπε ότι όλα θα τελειώσουν γρήγορα, «ότι θα διαρκέσει περίπου καμία ώρα άντε μιάμιση η επέμβαση» και ότι εκείνος θα την αναλάμβανε!

Η γυναίκα τον πίστεψε όπως και οι συγγενείς της και καθώς την οδηγούσαν στον θάλαμο ο «μαϊμού» αναισθησιολόγος κατάφερε να αρπάξει ένα 50άρικο!

Τα σχέδιά του όμως ναυάγησαν αφού έπεσε μούρη με μούρη με την κανονική αναισθησιολόγο που εμφανίστηκε μπροστά στην γυναίκα και άρχισε να της λέει αυτά που έπρεπε πριν την γέννα με την γυναίκα να μένει άναυδη και να την ρωτά «να τώρα πριν λίγο μίλησα με τον αναισθησιολόγο. Εσείς είστε άλλη....;»

Εφόσον έγινε η επέμβαση, στο νοσοκομείο επικράτησε χαμός καθώς μαθεύτηκε το γεγονός και έψαχναν όλοι να βρουν τον «μαϊμού» αναισθησιολόγο όπου αποδείχτηκε ότι ήταν ο τραυματιοφορέας!

Το θέμα θα φτάσει και στους διοικούντες και ο εν λόγω τραυματιοφορέας θα κληθεί να δώσει απαντήσεις!