«Μπήκε μέσα μου ο διάβολος... Έβλεπα εχθρούς», είπε στον ανακριτή ο 18χρονος, που την περασμένη Πέμπτη σκότωσε τη γιαγιά του και τον άτυχο γείτονα στο Μώλο Φθιώτιδας, επαναλαμβάνοντας τις ασυναρτησίες που έλεγε το βράδυ του διπλού φονικού στους αστυνομικούς και αργότερα στους γιατρούς του νοσοκομείου Λαμίας.

Την Πέμπτη έμαθε ο 18χρονος Γιώργος, ενώπιον του ανακριτή, ότι σκότωσε με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα που τον μεγάλωσε.

Δεν είχε κάποια ιδιαίτερη αντίδραση, όταν άκουσε τις βαριές κατηγορίες που τον βαραίνουν, αφού έδειχνε να είναι στο δικό του κόσμο.

Ο 18χρονος μετά την απολογία του οδηγήθηκε και πάλι στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου σύμφωνα με τους γιατρούς θα νοσηλευτεί περίπου δυο ημέρες ακόμα, αφού είχε αυτοτραυματιστεί στη κοιλιά με το μαχαίρι, ενώ στη συνέχεια θα οδηγηθεί στις φυλακές ανηλίκων του Αυλώνα, όπου θα εξεταστεί από ψυχίατρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο δικαστήριο σήμερα ήταν και οι γονείς του. Η μητέρα του αλλά και ο πατέρας του, που όμως ποτέ δεν τον έχει αναγνωρίσει ως παιδί του.

Δυστυχώς όμως, όπως έλεγαν άλλοι συγγενείς, «πολύ αργά θυμήθηκαν το παιδί τους...»