Σοκ προκαλεί το πρόσφατο κρούσμα ένοπλης ληστείας, στις 9.15 το βράδυ της Τρίτης, σε πάρκινγκ της Αγίου Μελετίου απέναντι από τη ΔΕΥΑ στο Αίγιο.
Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, τρεις δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιτέθηκαν ξαφνικά σε 30χρονο νεαρό που είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ, με σκοπό να τον ληστέψουν.

Ο νεαρός βρισκόταν ήδη μέσα στο αυτοκίνητό του όταν οι επίδοξοι ληστές τον τράβηξαν έξω, με σκοπό να του αρπάξουν την τσάντα. Ο 30χρονος, πατρινής καταγωγής που εργάζεται στο Αίγιο, αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές, οπότε οι δράστες τον χτύπησαν στο κεφάλι με την ανάποδη του όπλου και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς τελικά να αποσπάσουν τίποτα από το θύμα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου, που αναζητούν τους δράστες, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως οι φωνές του νεαρού ακούστηκαν σε όλο το τετράγωνο, ξεσηκώνοντας όλη τη γειτονιά.

Είναι πολύ πιθανόν οι τρεις δράστες να γνώριζαν το θύμα και να τον είχαν παρακολουθήσει, γνωρίζοντας πως ίσως η τσάντα του περιείχε τιμαλφή ή χρήματα. Πάντως, όπως τονίζουν αστυνομικές πηγές, το όπλο πιθανότατα ήταν ψεύτικο, ενώ και ο 30χρονος δεν τραυματίστηκε.