Γλυκά Νερά - Ψυχολόγος: «Ουδεμία αντιποίηση επαγγέλματος έχει διαπραχθεί»

Τι απαντά η δικηγόρος της ψυχολόγου για τη «Μεγάλη Στοά»

Ο Συλλόγος Ελλήνων Ψυχολόγων ζητά από την ψυχολόγο της Καρολάιν να προσκομίσει τα πτυχία της/ Βίντεο: Αλήθειες με τη Ζήνα

Διευκρινίσεις για την εξώδικη απάντηση που έστειλε χθες, Παρασκευή, προς την Ένωση Ψυχολόγων έδωσε σήμερα η Ελένη Μυλωνοπούλου μέσω της δικηγόρου της.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σύλλογος Ψυχολόγων είχε ζητήσει από την ψυχολόγο της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, να δείξει το πτυχίο ψυχολογίας και την άδεια ασκήσεως του επαγγέλματός της. 

Γλυκά Νερά έγκλημα: Το βιογραφικό της ψυχολόγου και η απάντησή της

Όπως υποστηρίζει η μεριά της ψυχολόγου, ακόμα δεν έχει λάβει απάντηση από τη συγκεκριμένη Ένωση. «Η από 4-6-2021 εξώδικη απάντηση της εντολέως μου στάλθηκε και με e-mail. Έως και αυτή τη στιγμή ουδεμία απάντηση έχουμε λάβει στις επανειλημμένες κλήσεις μας στο τηλέφωνό τους, ουδείς απάντησε».

«Η συνέχεια θα δοθεί ενώπιον των αρμοδίων Εισαγγελικών και Δικαστικών Αρχών και όχι διά των ΜΜΕ. Θεωρούμε επιβεβλημμένη τη στάση αποχής μας από κάθε περαιτέρω δημοσιότητα, όταν μάλιστα παραμένει ανεξιχνίαστη μια στυγερή δολοφονία που ερευνούν οι Αρχές. Καλούμε την Ένωση Ψυχολόγων να πράξει το ίδιο» συνέχισε.

Όπως αναφέρει η δικηγόρος, «ουδεμία αντιποίηση επαγγέλματος έχει διαπράξει η εντολέας μας». «Αντικρούουμε ως εκτός τόπου και χρόνου όλους όσους ισχυρίζονται περί ''παραβίασης του ιατρικού απορρήτου''» συνέχισε.

Μάλιστα όπως γνωστοποίησε η δικηγόρος, η ψυχολόγος κλήθηκε και κατέθεσε όσα γνώριζε στις Αρχές λίγα εικοσιτετράωρα μετά την τραγωδία στα Γλυκά Νερά. «Η εντολέας μας επέλεξε να απαντήσει στα σχετικά δημοσιεύματα περί ''μάρτυρος κλειδί στην υπόθεση'' και εξαναγκάστηκε προς τούτο εκ του γεγονότος ότι οι δράστες παραμένουν ασύλληπτοι. Όφειλε να διευκρινίσει ότι δεν γνώριζε τίποτα παραπάνω από όσα είχε ήδη καταθέσεις στις Αρχές».

Η απάντηση για τη «Μεγάλη Στοά της Ελλάδος»

«Συκοφαντίες» χαρακτήρισε όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για τη συμμετοχή της ψυχολόγου στη «Μεγάλη Στοά της Ελλάδος». 

Γλυκά Νερά: Συλλογικότητα είχε διαγράψει την ψυχολόγο της Καρολάιν, το 2018

Συγκεκριμένα, η δικηγόρος ανέφερε: «σχετικά με τη δήθεν διαγραφή της εντολέως μας από τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος, ανταπαντάμε ότι αποτελούν συκοφαντίες που ήδη διαψεύστηκαν από την τεκτονική κοινότητα της Μεγάλης Στοάς και σύμφωνα με ανακοίνωση αυτής, ουδέποτε κατείχε την τεκτονική ιδιότητα η εντολέας μας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top