Πώς έγινε το φρικτό δυστύχημα στην Ποσειδώνος - Τρεις οι νεκροί

Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανάκι

Τρεις είναι οι νεκροί μετά το φρικτό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, όταν ένα αυτοκίνητο με τρεις επιβάτες, σκόρπισε το θάνατο, πέφτοντας με απίστευτη ορμή πάνω σε ένα μηχανάκι που κινούνταν στη δεξιά λωρίδα της Παραλιακής.

Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθούν ακαριαία ο οδηγός της μηχανής και ο ένας επιβάτης του αυτοκινήτου.

Το πρωί της Κυριακής, την τελευταία του πνοή άφησε και ο οδηγός του αυτοκινήτου, ενώ η σύζυγός του νοσηλεύεται με κατάγματα.

Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος με δύο νεκρούς και δύο σοβαρά τραυματίες

Πώς συνέβη το τροχαίο

Το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 19:30 το βράδυ του Σαββάτου, στη λεωφόρο Ποσειδώνος και Διαδόχου Παύλου, στο ρεύμα προς Βουλιαγμένη, λίγο μετά τα «Αστέρια» της Γλυφάδας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ένας 74χρονος επιχειρηματίας, επιχείρησε πιθανότατα να βγει από τη λεωφόρο και να στρίψει δεξιά στον κάθετο δρόμο. Ξαφνικά είδε μπροστά του τη μηχανή, δυστυχώς δεν πρόλαβε να αντιδράσει και την παρέσυρε. 

Ο επιχειρηματίας και η σύζυγός του που καθόταν στη θέση του συνοδηγού, μεταφέρθηκαν βαρύτατα τραυματισμένοι στο νοσοκομείο. Το πρωί ο οδηγός του αυτοκινήτου εξέπνευσε, ενώ η σύζυγός του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. 

Ο άτυχος αναβάτης της μηχανής, ένας 46χρονος άνδρας, είχε βγει Σαββατόβραδο βόλτα με το μηχανάκι για να ξεσκάσει. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο άτυχος άνδρας έχασε ακαριαία τη ζωή του. Τραγική ειρωνία; Όπως αποκάλυψε φίλος του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πριν λίγο καιρό είχε χάσει τη μητέρα του.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top