Στο θέατρο Badminton τον Ιούνιο του 2012 θα ανέβει η ανατρεπτική παράσταση Fuerza Bruta. Πρόκειται για την συνέχεια του De La Guarda που παρουσιάστηκε στην Αθήνα πριν από 6 χρόνια και αποθεώθηκε από 30.000 θεατές.

Η ιδιαιτερότητα σε αυτή τη παράσταση είναι ότι οι θεατές θα είναι σε θέση ν�� παρακολουθούν από κοντά το υπερθέαμα ακριβώς κάτω από τον υδάτινο κόσμο της Fuerza Bruta.

Το Fuerza Bruta, του Diqui James έκανε πρεμιέρα στο Μπουένος Άιρες το 2005. Από τότε έχει ταξιδέψει σε πολλές μεγάλες πόλεις σε Ευρώπη και Αμερική, ενώ συνεχίζει την πέμπτη θριαμβευτική του χρονιά στη Νέα Υόρκη, στον ίδιο χώρο που το αδερφάκι του De La Guarda έμεινε για 7 συναρπαστικά χρόνια.

Αστέρια του Χόλυγουντ , ηθοποιοί , αθλητές, τραγουδιστές δηλώνουν θαυμαστές της παράστασης.Μερικοί από αυτούς που το χάρηκαν από κοντά είναι Leonardo Di Caprio, Blake Lively, Usher, Beyonce, Shakira, Jay–Z, Jim Carey, Justin Timberlake, Madonna, Cameron Diaz, Sting, Britney Spears, Harrison Ford, Tyra Banks, Robert De Niro, Catherine Zeta Jones, Sandra Bullock, Neil Patrick Harris, Pierce Brosnan, Taye Diggs, Alexis Bledel, Orlando Bloom, Bradley Cooper, Lucy Liu, Demi Moore, Isabella Rosellini, Lil Wayne, Jessica Alba, Fergie, Beyonce, Rachel McAdams, Kanye West, Jude Law, John Legend, Alexis Bledel, Amber Tamblyn, Kelly Rowland, Penn Badgley, Rihanna, Michelle Williams, Jesse Tyler Fergusson, Serena Williams και Ashton Kutcher.

Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Fuerza Bruta θα πρέπει να γνωρίζουν:

Ότι θα είστε όρθιοι για 60 περίπου λεπτά.

Να είστε ντυμένοι σπορ.

Να μη σας ενοχλούν οι ψιχάλες και γενικά το νερό.

Να μη σας ενοχλούν τα φώτα strob.

Να είστε από 8 ετών και άνω.