Δύο ημέρες έμειναν μέχρι τη μεγαλειώδη εμφάνιση του «πατριάρχη» της rock μουσικής Ozzy Osbourne, στο Vibe Stage, τη δεύτερη σκηνή του Terra Vibe Park ,το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.


Η δυνατή αυτή συναυλία του φθινοπώρου, θα ανοίξει με τους PΟΕΜ, ενώ στη σκηνή μαζί με τον Osbourne θα εμφανιστεί ο Gus G, κατά κόσμον Κώστας Καραμητρούδης, κιθαρίστας και ιδρυτής των Firewind, που με τη μοναδική σκηνική του παρουσία μαγνητίζει το κοινό σε κάθε liveτου εμφάνιση.


Το σίγουρο είναι ότι η επιστροφή του Ozzy Osbourne θα ανεβάσει την αδρεναλίνη μας στα ύψη, αφού πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερουςmetal legends όλων των εποχών, ο οποίος «μετρά» 42 χρόνιαεπιτυχημένης καριέρας.


Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεταιγια όσους ενδιαφέρονται να δουν τον «δυναμίτη της metal» από κοντά, ενώ τα εισιτήρια για τις κατηγορίες της διακεκριμένης θέσης και του Pitch A είναι πολύ περιορισμένασε αριθμό.


Γι΄ αυτό, σπεύσατε να προμηθευτείτε το μαγικό χαρτάκι που θα σας εξασφαλίσει θέση στο πιο συναρπαστικό show του φθινοπώρου!


Δείτε στο βίντεο τον Ozzy να μιλά στους Έλληνες θαυμαστές του...