Τέλος του μήνα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα απομνημονεύματα του κιθαρίστα των Rolling Stones Κίθ Ρίτσαρντς, και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσουν για μια ακόμα φορά το μήλον της έριδος ανάμεσα σε εκείνον και τον Μικ Τζάγκερ, αν και δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα το έχουν δαγκώσει οι δυο τους.


Αποκαλύπτοντας τον κόσμο του ροκ όπως τον έζησε εκείνος, ο Κιθ Ρίτσαρντς μιλά για τα ναρκωτικά, τη σχέση του με τον Μικ Τζάγκερ, την αρραβωνιαστικιά του Μάριαν Φέιθφουλ, την φυλακή, αλλά και τους έρωτες του.


Αρκετά «πιπεράτοι» ωστόσο, είναι οι χαρακτηρισμοί του κιθαρίστα προς τον Μικ Τζάγκερ αφού τον αποκαλεί «αυτού μεγαλειότης» και «Μπρέντα» αποκαλύπτοντας πως έγινε «ανυπόφορος»στις αρχές της δεκαετίας του ΄80.


Στα απομνημονεύματα του, ο Ρίτσαρντς διηγείται τον τρόπο με τον οποίο έκλεψε την αρραβωνιαστικιάτου Μπράιαν Τζόουνς Ανίτα Πάλενμπεργκ, καθώς και το πώς αναγκάστηκε να φύγει από το παράθυρο όταν ο Τζάγκερ παραλίγο να μάθει για τη σύντομη σχέση του με τα Μάριαν Φέιθφουλ.


Στη συνέντευξη του, ο 67χρονος σήμερα Ρίτσαρντς, δηλώνει πως αφορμή για να σταματήσει τα ναρκωτικά υπήρξε το ατύχημα του στα νησιά Φίτζι, ενώ αποκάλυψε ότι παρά την προβληματική του σχέση με τον Τζάγκερ συζητούν το ενδεχόμενο νέας περιοδείας του συγκροτήματος.