Κατευθείαν από τη Νέα Υόρκη έρχεται το «Μπαλέτο του 21ου Αιώνα», με δημιουργό τον μετρ του μπαλέτου Rasta Thomas, και χορευτές τους Bad Boys of Dance. Πρόκειται για μια σύγχρονη, γεμάτη ενέργεια και αισθησιακή παράσταση χορού με beat μουσική και προβοκατόρικες χορογραφίες, που περνάει σαν καταιγίδα από Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία.


Το «Μπαλέτο του 21ου Αιώνα» ή αλλιώς «Rock the Ballet», προκαλεί το παραλήρημα του κοινού όπου και αν έχει παρουσιαστεί μέχρι στιγμής, ενώ οι κριτικοί γράφουν διθυραμβικές κριτικές. Από το 2008 μέχρι σήμερα, το Rock the Ballet έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 450 sold-out παραστάσεις σε όλο τον κόσμο, ξεσηκώνοντας πάνω από 250.000 θεατές.


O σολίστ του κλασικού μπαλέτου Rasta Thomas, αποφάσισε να πετάξει τα σφιχτά κολάν, να ξεχάσει τον Τσαϊκόφσκι και τον Προκόφιεφ και να ξετυλίξει το απαράμιλλο ταλέντο του, χορεύονταςυπό τους ρυθμούς των U2, Black Eyed Peas, Michael Jackson,Coldplay, κ.α.


Τα sexy και γυμνασμένα «κακά αγόρια» της ομάδας του Rasta Thomas, ανακατεύουν τις παραδοσιακές τεχνικές του κλασικού μπαλέτου, με τις δυναμικές, γεμάτεςένταση κινήσεις του σύγχρονου χορού, τις δύσκολες και επικίνδυνες ακροβασίες της ενόργανης γυμναστικής αλλά και τις ρυθμικές φιγούρες του hip-hop.


To «Rock the Ballet», εμπνέει το κοινό να σηκωθεί όρθιο, μεταδίδοντας την ενέργεια αλλά και τον ενθουσιασμό. Με τους χορευτές να είναι άρτια εκπαιδευμένοι επαγγελματίες, η παράστασης αποτελεί ένα είδος αναζωογονητικής κούρας για το μπαλέτο, περιλαμβάνοντας κλακέτες, πολεμικές τέχνες, θέαμα και χιούμορ.


Για όσους λοιπόν θέλουν να απολαύσουν από κοντά μια ιδιοφυή ανδρική χορογραφία δεν έχουν παρά να αγοράσουν εισιτήρια για τις παραστάσεις που θα διαρκέσουν από τις 10 έως και τις 13 Νοεμβρίου, στο θέατρο Badminton.