Ένα από τα σπουδαιότερα συγκροτήματα του Post-punk, οι «Killing Joke», θα εμφανιστεί την Παρασκευή 8 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στο Gagarin 205 Live Music Space, στις 21:00 το βράδυ.

Οι «Killing Joke» αποτελούν ένα από τα πιο αξιοσέβαστα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής εδώ και 30 χρόνια, χαίροντας μάλιστα καθολικής εκτίμησης και σεβασμού τόσο από τους σύγχρονους, όσο και από τους μεταγενέστερους μουσικούς.

Μεγάλα συγκροτήματα όπως οι: Nirvana, Tool, Rammstein, Metallica, και Korn, είναι μερικά μόνο από τα ονόματα που έχουν επηρεαστεί από τον ήχο των Killing Joke, συμπεριλαμβάνοντας τους ανάμεσα στις βασικές τους επιρροές.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, το κοινό της Αθήνας θα έχει τη δυνατότητα να δει και τα τέσσερα αυθεντικά μέλη του συγκροτήματος στη σκηνή, λίγες μόνο ημέρες μετά την κυκλοφορία του ολοκαίνουργιου albumτους «Absolute Dissent», το οποίο θα βγει στην αγορά στις 28 Σεπτεμβρίου.

Την συναυλία θα ανοίξουν οι Tilbury on Cloves, ενώ το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, οι «Killing Joke» θα εμφανιστούν στη Θεσσαλονίκη, στο Principal Club Theater.