Για πρώτη φορά στην 15χρονη καριέρα τους θα βρεθούν στην Ελλάδα οι Roxette, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας τους! Ο Περ Γκεσλ και η Μαρί Φρέντρικσον έρχονται στην Αθήνα για να τραγουδήσουν με το ελληνικό κοινό επιτυχίες που τους απογείωσαν στη δεκαετία του 1990 και να παρουσιάσουν το νέο τους δίσκο που αναμένεται στις αρχές του 2011.

Η συναυλία των Roxette θα γίνει στις 27 Μαΐ��υ στο Terra Vibe, στη Μαλακάσα.

Ο Περ και η Μαρί έκαναν τελευταία φορά περιοδεία στην Ευρώπη το 2001. Φέτος, θα ξεκινήσουν από την Ρωσία και θα συνεχίσουν σε Ευρώπη, Αμερική, Αφρική και Μέση Ανατολή, επιστρέφοντας στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα.

Υπάρχει όμως και μία ακόμη έκπληξη περιμένει τους θαυμαστές των Roxette: το σουηδικό γκρουπ ετοιμάζει το νέο του άλμπουμ, το οποίο θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα στις αρχές του νέου έτους.

Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 23 Νοεμβρίου.

Τα «μαγικά χαρτάκια» κοστίζουν 35 - 40 ευρώ, η τιμή την ημέρα της συναυλίας θα είναι 45 ευρώ και για τις VIP θέσεις 60 ευρώ.

Σημεία προπώλησης: Ticket House (Αθήνα: Πανεπιστημίου 42, Θεσσαλονίκη: Μητροπόλεως 102) και online στα ticketpro.gr και tickethouse.gr.