Βάλτε τα γιορτινά, τα κόκκινα και το καλύτερο σας χαμόγελο, και επιλέξτε κάτι κεφάτο και χαρωπό για να υποδεχθείτε τις γιορτινές ημέρες που έρχονται.


Στο χριστουγεννιάτικο κλίμα σίγουρα θα σας βάλει η παιδική χορωδία της Βιέννης. Μην κάνετε το λάθος να την υποτιμήσετε λόγω ηλικίας. Τα 100 παιδιά, 10-14 ετών, συγκινούν και εντυπωσιάζουν με τις υπέροχες μελωδίες κλασσικών συνθετών.


Αν έχει λείψει η μαγεία από την καθημερινότητα σας, σίγουρα θα την ανακαλύψετε στην ιδιοφυή και τελευταία όπερα του Μότσαρτ «ο Μαγικός Αυλός» που ζωντανεύει εντυπωσιακά από την Εθνική Λυρική Σκηνή με φαντασία και αξιόλογες φωνές Ελλήνων σολίστ.


Ο γνωστός συνθέτης και στιχουργός Γιώργος Ανδρέου, θα το ζεστάνει το κλίμα προσεγγίζοντας με τρόπο απρόβλεπτο όλο το φάσμα του έντεχνου τραγουδιού, με τον επιστήθιο φίλο και συνεργάτη του, Χρήστο Θηβαίο.


Συνηθίζετε να τα κάνετε σαλάτα; Τότε σίγουρα θα βρείτε παρηγοριά στη Sal.a.t.aTheBand. Ένα φρέσκο και πολύ διαφορετικό νεανικό συγκρότημα, που υπόσχεται νύχτες με χορό, τραγούδι, διασκευές, ακροβατικά σκετς, και πολλά σπιτικά κουλουράκια.


Οι γιορτινές μέρες πλησιάζουν, γι΄ αυτό διασκεδάστε το!...


Δείτε το βίντεο με το τι «συμβαίνει στην πόλη» εν μέσω Χριστουγέννων…