Ένα εντυπωσιακό εικαστικό ημερολόγιο για το 2011 επιμελήθηκε και παρουσιάζει ο εικαστικός καλλιτέχνης και επιμελητής εκθέσεων Μιχαήλ Ρωμανός.


Το ημερολόγιο περιλαμβάνει 12 έργα τέχνης αξιόλογων αποφοίτων της Σχολής Καλών Τέχνων με σκοπό την παρουσίαση των έργων των συμμετεχόντων καλλιτεχνών και τη δωρεάν διανομή του στο φιλότεχνο κοινό.


Ταυτόχρονα με την έκδοση του ημερολογίου, διοργανώθηκαν στην Αθήνα δύο λαμπερά Art Event, με την καλλιτεχνική υπογραφή του Μιχαήλ Ρωμανού, όπου πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να δει και να θαυμάσει από κοντά τα έργα του ημερολογίου.


Στις σελίδες του ημερολογίου γίνεται ειδική αναφορά στις καλλιτεχνικές δράσεις του Φεστιβάλ Εικαστικών τεχνών της Αθήνας με κυριότερη την μεγάλη σπονδυλωτή έκθεση "Δρώμενα Τέχνης" που πραγματοποιείται το καλοκαίρι σε επιλεγμένες αίθουσες τέχνης και Μουσεία των Αθηνών καθώς επίσης και flash back με αντιπροσωπευτικές φωτογραφίες από τις κυριότερες εκθέσεις του Φεστιβάλ όπως η έκθεση στο Υπουργείο Εξωτερικών που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2008.