«Δεν γνωρίζουμε τι υπάρχει στην άλλη πλευρά. Κανείς δεν ξέρει, μέχρι να φτάσει εκεί», λέει ο Κλιντ Ίστγουντ, σκηνοθέτης της κινηματογραφικής ταινίας «Η Ζωή Μετά».

Η ταινία αφηγείται την ιστορία τριών ανθρώπων που τους στοιχειώνει ο θάνατος με διαφορετικούς τρόπους. Ο Τζορτζ (Ματ Ντέιμον) είναι ένας Αμερικανός υπάλληλος γραφείου που αισθάνεται να έχει μία ιδιαίτερη σύνδεση με τη ζωή μετά θάνατον. Στην άλλη άκρη του κόσμου, η Μαρί (Σεσίλ ντε Φρανς), μία Γαλλίδα δημοσιογράφος εί��ε φτάσει πολύ κοντά στο θάνατο, κάτι που έχει ταράξει όλη της τη ζωή. Και ο Μάρκους (Τζορτζ Μακλάρεν και Φράνκι Μακλάρεν), ένας μαθητής σχολείου από το Λονδίνο που χάνει τον πιο κοντινό του άνθρωπο, αναζητά απεγνωσμένα απαντήσεις. Ο καθένας τους αναζητά την αλήθεια. Οι ζωές τους θα διασταυρωθούν και θα αλλάξουν για πάντα, εξαιτίας αυτού που πίστευαν ότι υπάρχει ή πρέπει να υπάρχει μετά το θάνατο.

H ταινία «Η Ζωή Μετά» είναι ένα δράμα που εξερευνά τη ζωή τριών χαρακτήρων, που ψάχνουν απαντήσεις σχετικά με τη ζωή και με το τι βρίσκεται πέρα από αυτή.