Ο Έλληνας Πολ Καψής κατέκτησε τον τίτλο της μεγαλύτερης «ντίβας» στην Αυστραλία. Και μαζί με τον τίτλο τα πιο κολακευτικά σχόλια από τα αυστραλιανά και τα διεθνή μέσα ενημέρωσης για τις φωνητικές και υποκριτικές του ικανότητες.

Ο τίτλος της μεγαλύτερης «ντίβας» προέκυψε όταν στα πρώτα χρόνια της καριέρας του ενσάρκωνε μια “drag queen” ένας ρόλος που συζητήθηκε και ήταν η αιτία να γίνει γνωστός στο κοινό της Αυστραλίας.

Κατάφερε όμως σύντομα να ¨βγάλει¨ από πάνω του αυτή την ταμπέλα και να συνεχίσει την καριέρα του με πρωταγωνιστικούς ρόλους στο θέατρο και τον κινηματογράφο, ενώ ασχολήθηκε και με την μουσική.

«Η καταγωγή μου με βοήθησε να γίνω μοναδικός», δήλωσε ενώ τόνισε ότι είναι υπερήφανος που είναι Έλληνας. Θυμάται επίσης όταν η πρώτη του ατζέντης που τον είχε αναλάβει του έδωσε έναν κατάλογο με τις αλλαγές που έπρεπε να κάνει για να γίνει πιο εύκολα αποδεκτός στο κοινό της Αυστραλίας. Εκείνος πήρε τον κατάλογο και τον πέταξε, « έμεινα αυτός που είμαι, ε, δεν χάθηκα» δήλωσε δικαιωμένος πλέον.

Έχει αποκτήσει πολλές διακρίσεις στην μουσική αλλά και την υποκριτική ενώ έχει πρωταγωνιστήσει στην Όπερα της Πεντάρας που παρουσιάστηκε στην Όπερα της Βικτώριας στη Μελβούρνη, έχει συμμετάσχει στο Διεθνές φεστιβάλ Τζαζ που έγινε στη Μελβούρνη, στο Διεθνές φεστιβάλ Αδελαΐδας, έχει επίσης παίξει στην παράσταση "Η Μάνα μου", η οποία έκανε και ρεκόρ εισπράξεων ενώ έχει κυκλοφορήσει το νέο του CD "MakemeaKing''.