Επιστρέφουν ύστερα από πέντε χρόνια στην Αθήνα, οι Σιδερένιοι Άντρες του Rock And Roll, όπως αποκαλούνται, οι Νεοϋορκέζοι TWISTED SISTER. Οι λάτρεις της rock μουσικής θα έχουν την ευκαιρία να τους απολαύσουν την Τρίτη 12 Ιουλίου στο Κέντρο Ιππασίας – Πάρκο Γουδή, στην Αθήνα αλλά και για πρώτη φορά θα βρεθούν στην βόρεια Ελλάδα την Τετάρτη στις 13 Ιουλίου, στην Βαβυλωνία, στον Μύλο Θεσσαλονίκης.

Το 1973, ο Jay Jay French, αποφάσισε να σχηματίσει τους Twisted Sister και σε λίγο καιρό δημιουργήθηκε ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα. Τα video clip τους είχαν έντονο το κωμικό αλλά και το επαναστατικό στοιχείο με αποτέλεσμα να εμπνευστεί από αυτούς η αμερικανική νεολαία, η οποία ήθελε να ξεφύγει από τα τετριμμένα.

Πολλοί προσπάθησαν να τους αντιγράψουν αλλά κανείς δεν κατάφερε να συνδυάσει την glam αισθητική του rock star, με το πνεύμα του αιώνιου έφηβου σε ένα ηχητικό τοπίο old School heavy metal.

Όσοι αρευρεθούν στις δύο μεγάλες αυτές συναυλίες θα έχουν την τύχη να ακούσουν τους ύμνους του rock όπως, «I Wanna Rock», «We are not Gonna Take It», «The Price», «I Am, I’m Me» και «Burn In Hell».