Πλησιάζουν οι μέρες που οι θρυλικοί «Hawkwind», θα βρεθούν για μια και μοναδική συναυλία στην Αθήνα στο Gagarin.


Το Σάββατο, στις 7 Μαΐου, το συγκρότημα που γνώρισε μεγάλη επιτυχία τα τελευταία 30 χρόνια, θα έρθει στην χώρα μας προκειμένου να το απολαύσουν οι λάτρεις της «space-rock» μουσικής.


Η αύρα που τους περιβάλλει και η απόλυτη αίσθηση συμμετοχής και ένωσης με το κοινό, είναι τα στοιχεία για τα οποία πρέπει δώσετε το παρών.


Οι Hawkwind σχηματίστηκαν το 1969 από τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Dave Broke, ο οποίος είναι μέχρι σήμερα επικεφαλής τους. Το είδος της μουσικής τους ονομάζεται «space-rock» καθώς είναι ένα μείγμα από blues, rock και jazz σε μια ηλεκτρονική προσέγγιση της ψυχεδέλειας. Το πιο αντιπροσωπευτικό άλμπουμ που κυκλοφόρησαν την περίοδο της ακμής τους ήταν το «Space Ritual» (1973), ενώ το 1991, με το «Space Bandits» κέρδισαν ξανά μια θέση στα τσαρτ.


Tα ζωντανά τους σόου γνώρισαν μεγάλη φήμη ως ολοκληρωμένες οπτικοακουστικές εμπειρίες με ειδικά εφέ, φωτισμό, μάσκες και εξεζητημένα σκηνικά.


Οι θαυμαστές του «space-rock» περιμένουν με ανυπομονησία την συναυλία που διοργανώνει η «spicy», η εταιρία, η οποία φέρνει τα καλύτερα ονόματα ξένης μουσικής.


28 ευρώ θα κοστίζουν τα 200 πρώτα εισιτήρια και μετά την εξάντληση τους θα φτάσουν τα 33 ευρώ, ενώ στα ταμεία η τιμή θα ανέρχεται στα 35 ευρώ.