Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις 7 Μαϊου, στο Gagarin, έρχονται για μια και μοναδική εμφάνιση, οι θρυλικοί Hawkwind. Η αύρα που τους περιβάλλει καθώς και η απόλυτη αίσθηση συμμετοχής και ένωσης με το κοινό, είναι τα στοιχεία για τα οποία πρέπει δώσετε το παρών.


Οι Hawkwind σχηματίστηκαν το 1969 από τον κιθαρίστα και τραγουδιστή Dave Broke, ο οποίος είναι μέχρι σήμερα επικεφαλής τους. Το είδος της μουσικής τους ονομάζεται «space-rock» καθώς είναι ένα μείγμα από blues, rock και jazz σε μια ηλεκτρονική προσέγγιση της ψυχεδέλει��ς. Το πιο αντιπροσωπευτικό άλμπουμ που κυκλοφόρησαν την περίοδο της ακμής τους ήταν το «Space Ritual» (1973), ενώ το 1991, με το «Space Bandits» κέρδισαν ξανά μια θέση στα τσαρτ.


Tα ζωντανά τους σόου γνώρισαν μεγάλη φήμη ως ολοκληρωμένες οπτικοακουστικές εμπειρίες με ειδικά εφέ, φωτισμό, μάσκες και εξεζητημένα σκηνικά.


Οι θαυμαστές του «space-rock» περιμένουν με ανυπομονησία την συναυλία που διοργανώνει η «spicy», η εταιρία, η οποία φέρνει τα καλύτερα ονόματα ξένης μουσικής όπως οι «30 Seconds To Mars», που θα εμφανιστούν στην Αθήνα στο Κέντρο Ιππασίας, στο Πάρκο Γουδί, στις 6 Ιουλίου.