Ξεχάστε ότι ξέρατε για την Χιονάτη και τους 7 νάνους! Τώρα έρχονται τρεις Χιονάτες και …ποιος ξέρει πόσοι νάνοι!


Όλοι ξέραμε έως σήμερα, μικροί και μεγάλοι το παραμύθι των αδελφών Γκριμ «η Χιονάτη και οι 7 νάνοι», που η Γουόλτ Ντίσνεϊ του έδωσε σάρκα και οστά!


Οι εταιρείες παραγωγής του Χόλυγουντ, βλέποντας ότι ο κινηματογράφος περνάει κρίση, αποφάσισαν για να πουλήσουν περισσότερα εισιτήρια, να φτιάξουν τρεις διαφορετικές εκδοχές του παραμυθιού σε τρεις ταινίες: «The Brothers Grimm: Snow White» από τη Relativity Media, «Snow White and the Huntsman» από τη Universal και «Snow White and the Seven» από την Disney.


Μεγάλα αστέρια του Χόλυγουντ, όπως η Τζούλια Ρόμπερτς και η Σαρλίζ Θέρον πρόκειται να είναι οι πρωταγωνίστριες στην ταινία «The Brothers Grimm: Snow White». Μάλιστα η Τζούλια Ρόμπερτς, δεν θα ενσαρκώσει την μικρή και αθώα Χιονάτη, αλλά την κακιά μάγισσα του παραμυθιού που αναρωτιέται κοιτάζοντας τον καθρέφτ�� ποια είναι πιο όμορφη.


Τη σκηνοθεσία στην συγκεκριμένη ταινία, θα αναλάβει ο ινδός σκηνοθέτης Τάρσεµ Σινγκ και σκοπεύει να παραδώσει µια σκοτεινή εκδοχή του παραµυθιού, το οποίο θα βγει στους κινηµατογράφους στις 29 Ιουνίου 2012.


Στη ταινία «Snow White and the Seven» της Disney που την σκηνοθεσία υπογράφει ο Αυστριακός Φράνσις Λόρενς, οι νάνοι θα ξεφεύγουν από τα στερεότυπα, καθώς θα εµφανίζονται ως µοναχοί σαολίν που αναλαµβάνουν την προστασία της πριγκίπισσας.


Και ζήσαμε εμείς καλά και αυτοί καλύτερα!