Για 6η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται στην Αθήνα το Comicdom Con Athens, ένα φεστιβάλ γεμάτο κόμικς και με special αφιέρωμα στον Batman, που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 10 Απριλίου στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Το Comicdom Con Athens 2011 παρουσιάζει νέους και ανεξάρτητους δημιουργούς, ομιλίες, προβολές και εργαστήρια, νέους τίτλους από ελληνικές εκδοτικές κόμικς, καθώς και βραβεία κόμικς για τους Έλληνες δημιουργούς.

Η έκθεση «BATMAN: YESTERDAY & TOMORROW», ταξιδεύει στην Αθήνα από το Cartoon Art Museum του Σαν Φρανσίσκο, παρουσιάζοντας τέσσερις διαφορετικούς δημιουργούς, τέσσερις διαφορετικές προσεγγίσεις στην ιστορική και αισθητική εξέλιξη του σκοτεινού ιππότη της Gotham City.

Στο φεστιβάλ έχουν προσκληθεί ο πολυβραβευμένος δημιουργός Chris Ware, ο David Prudhomme, η Sonia Leong, ο Bruno Brindisi και η βραβευμένη Shaenon K. Garrity.

Για πρώτη φορά στη χώρα μας θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «Grant Morrison: Talking with Gods», αφιερωμένο σε έναν από τους πιο δημοφιλείς και αμφιλεγόμενους συγγραφείς στον χώρο των comics, τον Grant Morrison, ενώ θα υπάρχουν ειδικά εκπαιδευτικά εργαστήρια.

Πληροφορίες

Ελληνοαμερικανική Ένωση (Μασσαλίας 22, Αθήνα)

Ε��σοδος ελεύθερη

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 17:00 - 21:30, Σάββατο & Κυριακή 11:00 - 21:30