Εδώ και 25 χρόνια παρέμενε κρυφό το πού μένουν οι Simpsons και ο «πατέρας» τους, Ματ Γκρένινγκ, αποφάσισε να κάνει την αποκάλυψη! Παράλληλα, έκανε γνωστό από πού πήραν τα ονόματά τους τα μέλη της δημοφιλούς οικογένειας...

Ναι, οι Simpsons μένουν στο Σπρίνγκφιλντ, όμως, πού είναι αυτή η πόλη; Βλέπεις, έχει και ένα από τα πλέον συνηθισμένα ονόματα πόλεων στις ΗΠΑ

«Το Σπρίνγκφιλντ πήρε την ονομασία του από το Σπρίνγκφιλντ του Όρεγκον», εξομολογήθηκε ο Γκρένινγκ στο περιοδικό του Ιδρύματος Smithsonian!
Όπως πρόσθεσε, η έμπνευση του ήρθε επειδή μικρός π��ρακολουθούσε την σειρά «Father Knows Best» που διαδραματίζεται στο Σπρίνγκφιλντ και νόμιζε ότι πρόκειται για πραγματική πόλη, κοντά στο Πόρτλαντ του Όρεγκον όπου ζούσε ο ίδιος.

Ο δημιουργός των Simpsons είχε και ακόμα μία αποκάλυψη: οι χαρακτήρες της δημοφιλούς σειράς πήραν τα ονόματα των μελών της οικογένειάς του!

Χόμερ, Μάργκαρετ, Λίσα και Μάγκι είναι τα ονόματα των γονιών και των αδελφών του, ενώ ο… κατεργάρης γιός της οικογένειας λέγεται Μπαρτ γιατί το όνομα αυτό ακούγεται καλύτερα από το δικό του!