Το σύγχρονο εργαστήρι εφαρμοσμένης δημιουργικότητας, το Design Lab, διοργανώνεται στην «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων, στις 6, 7 και 8 Μαΐου 2011.

Η Γιορτή του Design και της Αρχιτεκτονικής είναι πλέον γεγονός, και σας προσκαλεί όλους να ενημερωθείτε για τις νέες προτάσεις σε καινοτόμα υλικά, έπιπλα και αντικείμενα design, και να γνωρίσετε πρωτοποριακούς έλληνες σχεδιαστές και δημιουργούς.

Η διοργάνωση του Design Lab 2011, χωρίζεται σε δύο επίπεδα:

1. Την εμπορική έκθεση σχετική με το αντικείμενο, η οποία θα πραγματοποιηθεί εντός των αιθουσών της «Τεχνόπολις» "ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΑΦΗΣ", "ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ", "ΝΙΚΟΣ ΓΚΑΤΣΟΣ" και "ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΤΣΩΝΗΣ". Στην έκθεση θα έχουν πρόσβαση οι επαγγελματίες του χώρου (μέσω πρόσκλησης), καθώς επίσης και ιδιώτες επισκέπτες της διοργάνωσης, οι οποίοι θα μπορούν να προμηθεύονται (έναντι αντιτίμου) την ειδική κάρτα εισόδου.

2. Το Design Festival, το οποίο θα φιλοξενηθεί στον εξωτερικό χώρο της «Τεχνόπολις» θα έχει ελεύθερη είσοδο. Το Design Festival φιλοδοξεί να διαδραματίσει επεξηγηματικό ρόλο και να φέρει το σύνολο των επισκεπτών σε επαφή με τις διάφορες μορφές του σύγχρονου Design που συναντάμε στην καθημερινότητά μας, μέσω ενός ιδιαίτερα παρουσιασμένου Design χωριού.